Spectrum Scale User Meeting at ISC 2022

IBM is organizing a Spectrum Scale User Meeting at ISC 2022. We have an exciting agenda covering user stories, roadmap update, the latest insights into data fabrics, data orchestration and data management architectures, plus access to IBM experts and your peers. We look forward to welcoming you to this event.

Date: Mon, 30. May 2022 – 14:00-17:00 CET Local time | Hall X Room 8 by SVA
Congress Center Hamburg (CCH)

Any and all people entering meeting rooms MUST be registered with an ISC 2022 exhibition pass or conference pass. Please note that registration is only available online and in advance. On-site registration is NOT possible.

The User Meeting is face-to-face only. There is no additional registration required in addition to the general ISC registration.

NDA’s have to be signed when entering the meeting room as roadmap items are discussed. A non-confidential version of the charts will be made available after the event.

14:0014:10WelcomeChristina Orosco (IBM) / Matt Geiser (IBM)
14:1014:35What is new in Spectrum Scale and ESS?Chris Maestas (IBM) / Mathias Dietz (IBM)
14:3514:55GPUDirect Storage in Spectrum ScaleRalph Würthner (IBM)
14:5515:15Performance UpdateOlaf Weiser (IBM)
15:1515:35- Break -n/a
15:3515:55Not enough money for an all flash HPC storage?
A brief cheating guide.
Jochen Zeller (SVA)
15:5516:15Customer talkTBD
16:1516:35New S3 access for AI and Analytics workloadsUlf Troppens (IBM)
16:3516:55Data orchestration across the global data platformSimon Lorenz (IBM)
16:5517:00Wrap-upUlf Troppens (IBM)

Sponsors:
Logo

Spectrum Scale and Spectrum LSF User Meeting at ISC 2017

There is an IBM organized joint IBM Spectrum Scale and IBM Spectrum LSF User Meeting at ISC 2017. Agenda and spirit are similar to user group organized events. The the agenda includes user stories, updates on IBM Spectrum Scale and IBM Spectrum LSF, and access to IBM experts and your peers.

Please join us!

To attend, please email Fabienne.Wegener at de.ibm.com so we can have an accurate count of attendees.

Monday June 19, 2016 – 12:00-14:30 – Conference Room Konstant

12:00-12:10  [10 min]  Opening
12:10-12:25  [15 min]  Spectrum Scale Support for Docker – Olaf Weiser (IBM)
12:25-13:05  [40 min]  IBM Spectrum LSF family update – Bill McMillan (IBM)
13:05-13:25  [20 min]  Driving Operational Efficiencies with the IBM Spectrum LSF & Ellexus Mistral – Dr. Rosemary Francis (Ellexus)
13:25-13:40 [15 min] Pawsey Site Report – Chris Schlipalius (Pawsey)
13:40-13:55  [15 min]  IBM Elastic Storage Server (ESS) Update – John Sing (IBM)
13:55-14:20  [25 min]  IBM Spectrum Scale Enhancements for CORAL – Sven Oehme (IBM)
14:20-14:30  [10 min]  Question & Answers

Looking forward to seeing you there!